Компютри втора ръка

Компютри втора ръка с гаранция, маркови висок клас бизнес и геймърски с високи параметри компютри 

FUJITSU ESPRIMO P410

Intel Core i5 3470 3.20GHz 4-ядрен

4GB DDR3

250GB SATA

340 лв.LENOVO ThinkCentre A58 SFF

Intel Core 2 Duo E7500 2.93GHz 2-ядрен

4GB DDR2

250GB SATA

Видео карта: Intel

135 лв.FUJITSU ESPRIMO P710 MT

Intel Core i5 2400 3.13GHz 4-ядрен

4GB DDR3

250GB SATA

Видео карта: NVIDIA GeForce 605 HD 1GB

315 лв.FUJITSU ESPRIMO P710

Intel Core i5 3570 3.40GHz 4-ядрен

4GB DDR3

250GB SATA

Видео карта: NVIDIA GeForce 605 HD 1GB

360 лв.FUJITSU ESPRIMO P410 MT

Intel Pentium G2030 3.00GHz 2-ядрен

4GB DDR3

500GB SATA

Видео карта: Intel

180 лв.HP Compaq 8000 Elite MT

Intel Core 2 Duo E8400 3.00GHz 2-ядрен

4GB DDR3

250GB SATA

Видео карта: Intel HD

155 лв.HP Compaq 6005 Pro MT

AMD Phenom II X2 B28 3.40GHz 2-ядрен

4GB DDR3

250GB SATA

Видео карта: ATI Radeon HD

140 лв.HP Compaq 6005 Pro MT

AMD Phenom II X2 B24 3.00GHz 2-ядрен

4GB DDR3

250GB SATA

Видео карта: ATI Radeon HD

140 лв.HP Compaq 6005 Pro MT

AMD Phenom II X2 B26 3.20GHz 2-ядрен

4GB DDR3

250GB SATA

Видео карта: ATI Radeon HD 4200 512MB

145 лв.HP Compaq 6005 Pro MT

AMD Phenom II X2 B57 3.20GHz 2-ядрен

4GB DDR3

80GB SATA

Видео карта: ATI Radeon HD

130 лв.HP Compaq 6005 Pro MT

AMD Phenom 2 x3 B75 3.00GHz 3-ядрен

4GB DDR3

250GB SATA

Видео карта: ATI Radeon HD 4200 512MB

155 лв.FUJITSU ESPRIMO P410

Intel Core i5- 2400 4-ядрен 3.10GHz

4GB DDR3

500GB SATA

DVD-RW

330 лв.LENOVO ThinkCentre M58p SFF

Intel Core 2 Duo E8400 3.00GHz

4GB DDR3

250GB SATA

Видео карта: Intel

145 лв.DELL Optiplex 790

Intel Core i3 2120 3.30GHz

4GB DDR3

250GB SATA

DVD-ROM, ComPort

260 лв.LENOVO ThinkCentre M82

Intel Core i5 2400 3.10GHz

4GB DDR3

250GB SATA

DisplayPort, PCI-E Tower

325 лв.FUJITSU CELSIUS W380

Intel Core i5 650 3.20GHz

4GB DDR3

250GB SATA

DVD-RW

280 лв.Показва 1 до 16 от 22 (2 страници)